Jackson Rathbone

26. srpna 2010 v 17:38 | majča |  Herci / Herečky
Jackson Rathbone
Povolání: Herec, zpěvák 
Datum narození: 21. 12. 1984 
Místo narození: Singapur 
Znamení: Střelec
Výška:  177 cm
Člen skupiny: 100 Monkeys 

Jackson R

Životopis 

Monroe Jackson Rathbone V je americký herec a zpěvák. Jeho nezjnámější rolí je Jasper Hale ve filmu Stmívání.

Osobní život
Jackson se narodil v Singapuru, žil na hodně místech od Indonésie po Texas. Začal hrát v místním divadle v Midlandu s mladým hereckým programem  The Pickwick Players. Jakson chodil na školu Interlochen Arts Academy, kde se učil herectví. Po promoci odešel do Los Angeles.

Založil svou skupinu 100 Monkeys. Věnoval se také hodně sportu - obzvlášť basketbalu, basebalu, běhu a fotbalu. Nakonec si ale kvůli nedostatku času musel vybrat. Vybral si herectví a muziku.

Kariéra
Měl menší role v seriálech O.C. a Close to Home. Pak hrál ve filmech Molding Clay, Pray for Morning, a Travis and Henry.

V roce 2008 dostal roli ve filmu Stmívání, kde hraje Jaspera Hale. V roce 2009 natočil jeho pokračování Nový měsíc a nyní třetí díl Zatmění

Rathbone J

Filmografie

2010 - Lords of Chaos
2010 - Poslední vládce větru (The Last Airbender)
2010 - The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Jasper Hale
2009 - DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
2009 - Dread
2009 - S. Darko role: Jeremy
2009 - Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Jasper Hale
2008 - Back to One role: Joey
2008 - Velký maturitní mejdan (Senior Skip Day) role: Snippy
2008 - The Cleaner role: Joey
2008 - Stmívání (Twilight) role: Jasper Hale
2007 - Ten Největší (Big Stan) role: Robbie
2007 - River's End role: Jimmy
2007 - The Valley of Light role: Travis
2006 - And the Winner Is....
2006 - Best Face Forward
2006 - Pray for Morning role: Connor
2005 - ''Báječní lidé'' (''Beautiful People'') role: Nicholas Fiske
2005 - ''Close to Home'' role: Scott Fields
2005 - Myšlenky zločince (Criminal Minds) role: Adam Jackson 
2005 - Rodinná válka (The War at Home) role: Dylan
2004 - ''Disney 411'' role: Reporter
2004 - Hilary Duff role: Reporter
2003 - O.C (O.C., The) role: Justin

Jackson Ra


Jack Rathbone
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Byl/la jsi tu...

KLIK 100% (678)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama